menu

Gavekort

Et gavekort fra oss kan brukes i våre butikker – hvor man ønsker å handle er kun opp til en selv! Med et gavekort fra Tiller Torget i hånden kan man velge og vrake blant sesongens nyheter i en mengde spennende og inspirerende butikker. Vi gjør oppmerksom på at gavekortet foreløpig ikke kan brukes på  *Kiwi, Expert, Europris og XXL som ligger i ILV5.

Gi bort en shoppingopplevelse!

Et gavekort er mer enn et betalingskort – det er starten på en spennende shoppingopplevelse. Gavekortene fra Tiller Torget kan brukes i alle våre butikker*, og kortholderen kan velge og vrake i alt fra klassiske drømmekjøp til sesongens nyheter.

Personlig design 

Koselig, fint eller humoristisk – valget er ditt! Enten du vil velge motiver fra vårt bildegalleri eller laste opp egne bilder, er personlig tilpasning perfekt for å gjøre det lille ekstra ut av gavekortet. Du kan også skrive inn en hyggelig hilsen til mottakeren.

Levering

Gavekortet sendes i posten og ankommer innen cirka 10 virkedager etter at betaling er mottatt.

Vi vet at det er viktig at julegavene kommer frem i tiden, så i desember står vi på litt ekstra. Fra uke 48 til 51 sendes alle bestillinger som er godkjente før kl 11.00 på en virkedag påfølgende virkedag.

Valør

Gavekortene kan kjøpes i alle prisklasser fra kr 100 til kr 5000.

SEKT0446_Giftcard_TILLERTORGET